tisdag 13 juli 2010

Svart ängel

P.C. och Kristen Cast

Fjärde delen i House of Night-serien, där Zoey Redbird blir vampyr och får gå i vampyrernas skola...

Livet suger verkligen när ens kompisar är förbannade på en. Och det blir inte lättare av att man vet att man förtjänar att de tycker att man är en riktig skit. För en vecka sedan hade Zoey typ tre pojkvänner och ett speciellt gäng med väldigt goda vänner som litade på henne och ställde upp för henne. Nu har hon bara en katt kvar!

Som tur är verkar det som om iskalla haggan Afrodite börjat tina upp och bli mänskligt och Stevie Rae är tillbaka, typ ... Och en ny elev kommer till skolan: James Stark. Han visar sig ha en väldigt ovanlig gåva och en hel del i bagaget.

Neferet verkar extremt nöjd med att Stark har flyttats från sin gamla skola till Tulsa. Han passar perfekt in i hennes planer. Målet med alla hennes förberedelser och listiga intriger stiger bokstavligt talat upp ur underjorden...

Läs också dom tidigare böckerna i serien:

3 kommentarer:

Unknown sa...

Asså... Böckerna är bra som FAN! ;oo har aldrig läst några så bra böcker ... Twilight är inte ens bättre!! Dom här böckerna äger fett. :)

House Of Night älskare. sa...

Allvarligt? Jag ÄLSKAR verkligen böckerna. Jag kan inte beskriva hur bra dom är. Jag längtar till nästa bok kommer ut den 7 Juni, som heter bränd. Men jag vill att alla böcker redan ska vara ute i butik. Jag är House Of Night fan. Jag älskar verkligen Zoey och hennes vänner. LÄNGTAR! ;))

Kramis sa...

Shiet vad bra böckerna är. (L)