fredag 18 juni 2010

Blade: Spela död och Komma nära

Tim Bowler

Det här är de två första delarna i en thrillerserie om Blade, som lever ett farligt liv fullt av våld och kriminalitet. Men vem är han och vad vill han dölja?

Blade lever sitt liv på storstadens gator. Han klarar sig bra, men vill inte tala om helst inte ens minnas sitt förflutna. Frågan är om han har någon framtid?

På sistone har han gömt sig. Spelat död. Han vet att folk letar efter honom. Folk som menar allvar. Som är farliga. Men Blade har koll, han vet hur man håller sig undan. Ända tills han träffar personer som sakta börjar riva hans skyddsmurar

Blade är på flykt. Men nu är han inte ensam längre och han är beredd att göra vad som helst för att skydda sina nya följeslagare, tonårstjejen Bex och treåringen Jaz. Nu är det inte heller bara farliga män ur det förflutna som jagar honom. Ett våldsamt tjejgäng, som tror att Bex och Blade dödat deras ledare, är skoningslöst ute efter hämnd.

Desperationen driver Blade till att bli en person han inte vill vara. Den farlige Blade, full av hat och med kokande blod i ådrorna. Ju närmare förföljarna kommer, desto mer verkar gå fel för Blade och hans följe längs vägen...

Inga kommentarer: